Vijfdes: Op weg naar Emmaüs

Deze les gaat over de tijd net na Jezus’ dood. Twee leerlingen gaan naar Emmaüs en er gebeurd iets moois! Lees het verhaal dat je hieronder vindt.

Hebben jullie het verhaal gelezen? ( Je kan het ook opzoeken online. )De twee leerlingen zijn nog zo vol van hun lieve vriend Jezus dat ze Hem herkennen in de vreemde die het brood breekt. Ze keren terug naar de andere vrienden van Jezus die nog in Jeruzalem zijn. Blz 70 uit jullie werkboek vind je hieronder. Vul de tekstballonnen en de gevoelens aan. Lees de opdracht nog eens na onderaan de bladzijde.

Ben je klaar met het invulblaadje? Nog een vraagje: weet jij waar dit verhaal past op onze kerkelijk jaarkring? Waar zou je het kunnen plaatsen? Tussen welke twee feestdagen van het kerkelijk jaar? Tip: op het eerste feest raap je Paaseitjes. En het andere feest vier je volgende donderdag? 🙂

Succes!

juf Bea

2 gedachten over “Vijfdes: Op weg naar Emmaüs

  1. Dag juf Bea, wij kunnen de teksten niet lezen dat jij online zet en we vinden ze niet terug op internet. Zou het niet beter zijn dat je ons een dag en uur geeft om de boeken te komen halen in school.
    Met vriendelijke groeten Jessie

    Like

    1. Dag Jessie,

      Ik beantwoord ook langs deze weg nog eens je reactie.
      Je mag de map van het vijfde, dus van Liana, gerust morgen komen afhalen aan de Leliestraat.
      Aanbellen en wachten.

      Groetjes aan Liana en fijne avond nog.

      Juf Bea

      Like

Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag